infrarood_net_logo

De Infraroodspecialist uit Tilburg (sinds 1981)
Gratis levering in heel Nederland en BelgiŽ

Infracabin 110

Moebius_3

Specialisten in infrarood

Infraroodcabine_feelgood_110

Maten infraroodcabine:
Breedte 110 cm
Diepte 107 cm
Hoogte 193 cm

Vermogen 1890 watt

Infrarood stralers:
3 stuks 350 watt
2 stuks 400 watt
Gewicht 120 kg

Verpakking:
Doos 1 119x200x36 cm. ca.70kg
Doos 2 119x200x36 cm. ca.75kg

Aantal panelen:

Vloerpaneel 1
Achterpaneel 1
Zijpaneel 2
Voorpaneel 1
Dakpaneel 2
Zitpaneel 1
 

Zanders Feelgood Infracabin model 110

De moderne samenleving heeft de infraroodcabine ontdekt. Een luxe artikel waar veel vraag naar is. De afgelopen jaren hebben wij veel van deze infraroodcabines verkocht en geplaatst.
Badkamers, slaapkamers, tuinhuisjes en zelfs op zolder konden wij de standaard modellen plaatsen en in overleg was maatwerk nodig.
Er zijn nogal wat ondernemingen op de markt die zich hebben gericht tot de verkoop van dergelijke cabines. Er zijn er echter in onze beleving niet veel die werkelijk deskundig zijn en relevante informatie bieden aan de consument. Er gaan nogal wat fabeltjes rond als zijnde dat de infraroodcabine een wonderapparaat zou zijn dat ziektes geneest.
In uw overweging een dergelijk relatief kostbaar apparaat aan te schaffen willen wij u graag op weg helpen en u goed informeren wat de mogelijkheden van de infraroodcabine zijn en welk model het beste bij u past. Dit niet alleen vanuit een budgettair standpunt maar wij willen graag naar u luisteren en een betrouwbaar advies geven. We durven onszelf specialisten te noemen na de verkoop van honderden modellen in de afgelopen jaren. Middels een gesprek met een van onze technische verkopers zullen wij u met plezier informeren over de diverse aspecten van deze cabine en de bijbehorende mogelijkheden.
Op deze pagina vindt u de modellen van healthmate, een toonaangevende producent van infraroodcabines. De diverse modellen zijn kwalitatief netjes afgewerkt en er is niet bezuinigd op materiaal en afwerking. Solide en degelijkheid zijn de kernwoorden die bij deze infraroodcabine passen.. Wij hopen u nader te mogen informeren en u te ontvangen in onze showroom waar vele exemplaren tentoongesteld staan en korte demonstraties u op weg kunnen helpen een verantwoorde keuze te maken waar u jaren plezier aan kunt beleven.

 

[Home] [Infracabin] [Chaleur] [Aanbieding] [Vragen / FAQ] [IR stralers] [Finse sauna] [Brochure] [Contact] [Azento]