infrarood_net_logo

De Infraroodspecialist uit Tilburg (sinds 1981)
Gratis levering in heel Nederland en BelgiŽ

Infracabin 120

Moebius_3

Specialisten in infrarood

Maten infraroodcabine:
Breedte 120 cm
Diepte 107 cm
Hoogte 193 cm

Vermogen 1890 watt

Infrarood stralers:
3 stuks 350 watt
2 stuks 400 watt
Gewicht 130 kg

Verpakking:
Doos 1 119x200x36 cm. ca.70kg
Doos 2 119x200x36 cm. ca.75kg

Aantal panelen:

Vloerpaneel 1
Achterpaneel 1
Zijpaneel 2
Voorpaneel 1
Dakpaneel 2
Zitpaneel 1
 

infraroodcabine healthmate

Onze cabines worden geheel gratis bij aan huis geleverd. Dit geldt voor Nederland en Belgie. Plaatsing en installatie is echter ook mogelijk in overleg en tegen geringe vergoeding.

Op deze pagina vindt u een tweede model infraroodcabine uit de betere klasse.
Deze cabine is uitermate netjes en strak uitgevoerd. Het buitenwerk van deze infraroodcabine is keurig afgelakt wat de uitstraling ten goede komt. De Cabines worden gefabriceerd met Incoloy stralers en wel de lange golf stralers. (teksten over infraroodstraling vindt u door op de onderstreepte tekst te klikken met de muis) Infraroodstraling.
De cabines worden in elkaar gezet door middel van een uniek snelsluitingssysteem, waardoor efficiŽnte en snelle op en afbouw mogelijk zijn. Dit maakt de infraroodcabine specifiek in zijn soort. De uitvoerig is in ceder hout.
Het monteren en installeren van uw infraroodcabine verzorgen wij tegen een geringe vergoeding. U kunt hierover meer gedetailleerde info krijgen bij een van onze verkopers.
Het uitleveren van de cabine verzorgen wij overigens geheel gratis en u ontvangt 2 pakketten met een gewicht van ongeveer 140 kilogram. Na installatie is uw infraroodsaunacabine stekkerklaar. Alle prijzen zijn inclusief 19 procent btw.
Voor vragen en of meer informatie verwijzen wij u graag naar gratis informatiepakket wat u op elders op deze pagina kunt aanvragen.

 

Gratis info pakket met actuele prijzen

[Home] [Infracabin] [Chaleur] [Aanbieding] [Vragen / FAQ] [IR stralers] [Finse sauna] [Brochure] [Contact] [Azento]