infrarood_net_logo

De Infraroodspecialist uit Tilburg (sinds 1981)
Gratis levering in heel Nederland en BelgiŽ

Infracabin 145

Moebius_3

Specialisten in infrarood

Specificaties van dit model

Breedte 145 cm,Diepte 145 cm,Hoogte 193 cm

Vermogen 2390 watt

Infraroodstralers:

3 stuks 350 watt
4 stuks 400 watt

Verpakking:

Doos 1 126x200x36 cm. ca.80kg
Doos 2 149x200x36 cm. ca.115kg

Aantal panelen van deze cabine:

Vloerpaneel 1
Achterpaneel 2
Zijpaneel 2
Voorpaneel 1
Dakpaneel 2
Zitpaneel 3
Paneel onder zitbank 3

Onze cabines worden geheel gratis bij aan huis geleverd. Dit geldt voor Nederland en Belgie. Plaatsing en installatie is echter ook mogelijk in overleg en tegen geringe vergoeding.

Algemene informatie

Sauna's, Finse sauna's eigenlijk het traditionele saunagebeuren kent iedereen. De infraroodsauna begint echter een steeds betere bekendheid te krijgen. De weldaad van de infraroodstraling kan voor velen een aanvulling zijn in de kwaliteit van leven. Fysiotherapeuten, schoonheidssalons, maar ook sauna op de hoek heeft vaak een infraroodsauna staan. Voor zowel de zakelijke markt als voor de professionele gebruiker bieden wij een ruim aanbod van modellen aan. Op deze pagina ziet u een wat groter model uit de betere klasse. Perfect afgewerkt en voorzien van een laklaag waardoor deze infraroodsauna een fraai aanzien heeft. Het is een groter model (meerdere personen kunnen relaxen).
Onze verkopers informeren u graag over de mogelijkheden en onmogelijkheden van deze cabine. Plaatsing is zeer eenvoudig middels een uitgelezen verbindingssysteem van de afzonderlijke panelen. Deze gecertificeerde sauna kunt u plaatsen op vrijwel iedere locatie in huis, (het een binnencabine). Zolder, badkamer of een ruime slaapkamer zijn geschikte plaatsen. Indien gewenst kunnen wij ook maatwerk afleveren.

 

Overtuigt u van ons vakmanschap op infraroodgebied en bezoek onze showroom waar een groot gedeelte van de op deze site omschreven modellen infraroodsauna's staat opgesteld
 

Gratis info pakket met actuele prijzen

[Home] [Infracabin] [Chaleur] [Aanbieding] [Vragen / FAQ] [IR stralers] [Finse sauna] [Brochure] [Contact] [Azento]