infrarood_net_logo

De Infraroodspecialist uit Tilburg (sinds 1981)
Gratis levering in heel Nederland en België

iCabin 120

Moebius_3
icabin_ic120c
003

Gratis informatiepakket aanvragen

iCABIN 120 Hemlock

iCABIN 120 Redcedar

Hemlock (azië)

CANADESE RODE CEDER

2 personen

2 personen

1170 x 1090 x 2020 mm

1170 x 1090 x 2020 mm

Kwaliteit en perfectie:

Er is maar één manier om de werkelijke waarde van iets te peilen: vertrouw op je eigen gevoel.

Liefhebbers van de natuurlijke uitstraling van hout en ambachtelijke perfectie zullen beslist vallen voor de iCabin. Een knap staaltje houtbewerkingkunst uit de traditie van de meubelbouw. Zowel de afwerking als de constructie geven de cabine een degelijk en ongekun-steld uiterlijk.

Het design van iCabin is puur, eigentijds en eigenzinnig, maar zonder concessies aan de functionaliteit. Onze ontwerpers koppelen een hoge kwaliteit steeds aan een degelijke, zorgvuldige afwerking.

iCabin infraroodcabines vallen op door hun ambachtelijke afwerking en het feit dat ze niet alleen ergonomisch perfect maar ook nog eens mooi zijn om te zien. De traditionele vorm oogt helder en verschaft een optimaal wellness comfort. iCabin staat voor vakman-schap van het hoogste niveau: voor de stabiele constructie worden alleen de beste houtsoorten gebruikt. De zitbanken zijn van massief hout, met een robuuste afwerking.

De iCabin cabines worden immers ambachtelijk vervaardigd: met hetzelfde gevoel voor natuurlijke materialen en dezelfde perfectie als in de timmerwerkplaatsen van weleer. Het ontwerp is klassiek, maar wel aangepast aan de huidige smaak en functionaliteit. iCabin cabines zijn vakkundig gemaakte wellness meubels, gebouwd voor de eeuwigheid, strak van lijn en uiterst functioneel: mooi om in uw interi-eur te hebben staan en om U een waar “goed gevoel” belevenis te verschaffen.

Glas staat voor helderheid en transparantie. Het eenlaags-veiligheidsglas is krasbestendig en versplintert niet. De deur is bovendien niet van ouderwets gebronsd glas maar van lichtjes gematteerd grijs glas, waardoor zowel vanuit esthetisch alsook praktisch oogpunt voor de nodi-ge transparantie in de cabine wordt gezorgd. Ze wordt optioneel verfraaid met een “luchtig” designzeefdruk dat voor een breekpunt zorgt in het ontwerp.

Een creatieve oplossing is de rubberen afsluiting die zorgt voor een volledige afdichting van de ruimte en voor een “zacht” dichtsluiten van de deur. De halogeen lamp zorgt voor een goed verlichte cabine waarin het aangenaam vertoeven is. Per slot van rekening wilt u wel zien wat U leest. Het verluchtingssysteem kan de warme lucht uit de cabine snel verplaatsen op een efficiënte manier en zonder storende bijgeluiden.

 

[Home] [iCabin cabines] [Infracabin] [Chaleur] [Aanbieding] [Vragen / FAQ] [IR stralers] [Finse sauna] [Brochure] [Contact]