infrarood_net_logo

De Infraroodspecialist uit Tilburg (sinds 1981)
Gratis levering in heel Nederland en BelgiŽ

iCabin IR-cabines

Moebius_3
4889-armen
icabin

Gratis informatiepakket aanvragen

Model iCabin 120

Model iCabin 140

Model iCabin 160

Model iCabin 180

 

FSIR

NIEUW! patent pending FSIR®
(Full Spectrum Infra Red)
met AISI, INTENSE® stralers en SIDE HEAT PANELS

KIES UW EIGEN COMFORT

Door middel van een eenvoudige schakelaar kan men kiezen welke infraroodbron men wenst te gebruiken tijdens uw sessie: AISI of INTENSE ®. De SIDE HEAT PANELS kunnen steeds gebruikt worden in combinatie met de AISE of INTENSE ® heaters.

AISI

AISI geeft het comfortabele gevoel van conventionele lange golf infrarood technologie.
De iCABIN ® is standaard uitgevoerd met 6 U-vormige AISI langegolf stralers. Aisi is een Inox legering die een maximale infraroodwarmte doorlaat. De U-vormige AISI-stralers geven een langgolvige infrarood warmte. Langolvig infrarood is de meest comfortabele manier om van een infraroodcabine te genieten.

INTENSE ®

INTENSE ® geeft een optimale combinatie van het gehele infraroodspectrum.
Ditt resulteert in een ontspannen en behaaglijk gevoel, zelfs bij een zeer korte sessie. Het kortgolvige deel van de straling dringt door tot in de diepere huidlagen.
De INTENSE ® lampen hebben een coating om het meeste zichtbare licht weg te filteren om zo een perfecte combinatie te creŽren van efficiŽnte verwarmingseigenschappen . INTENSE ® geeft een sensationele, snelle, directe warmte.
De luchttemperatuur blijft lager dan bij andere stralers en veel lager dan bij een traditionele sauna. Dit komt doordat de INTENSE ® stralers het lichaam rechtstreeks verwarmen. Langgolvige stralers verwarmen het lichaam minder efficient. Dankzij de INTENSE ® stralers zal het lichaam gaan transpireren in een aangename omgeving. Uw lichaam wordt in korte tijd opgewarmd dankzij de directe warmte straling op uw lichaam.
Er zijn standaard 5 stuks INTENSE ® heaters in de iCABIN ingebouwd. Deze stralers geven een breedspectrum infrarood warmte straling voor een zichtbare sensatie van breed spectrum infrarood technologie.
INTENSE ® stralers geven onmiddellijke warmte af en geven daarbij wat rood licht. De cabine hoeft totaal niet voorverwarmd te worden en werkt binnen de eerste seconde na het inschakelen.
INTENSE ®: De sensatie van breed spectrum technologie.

SIDE HEAT PANELS ®

De Aisi © en Intense ® heaters geven een soort van "punt"-stralingswarmte die gestuurd wordt naar de gewenste richting door middel van een reflector. Om een volledig dekkende "rondom"-warmte gevoel te geven kan U uw iCABIN laten uitrusten met een extra set "SIDE HEAT PANELS". Deze vlakke stralers worden aan de zijkanten van de iCABIN opgebouwd. Zodoende krijgt u een meer efficiente cabine die ook uw schouders en armen voorziet van infrarood.

UNIEK

Enkel de iCABIN is uitgerust met een soortgelijke combinatie van het volledige stralingspakket van infrarood (AISI + INTENSE¨ + SIDE HEAT PANELS).

[Home]