infrarood_net_logo

De Infraroodspecialist uit Tilburg (sinds 1981)
Gratis levering in heel Nederland en BelgiŽ

Infracabin

Moebius_3

Zanders Feelgood Infracabin Kwaliteit en hoogwaardige materialen

Zanders Infracabin

Een Infraroodcabine van topkwaliteit. Het mooiste geselcteerde cederhout. Voorzien van Incoloy Infraroodstralers. Massief houten meranti kozijnen. Timer optioneel aan de binnenzijde. De deur is van helder glas. Highpowered LED kleurentherapie module met afstandsbediening kan naar wens gemonteerd worden. Zanders infracabin wordt geproduceerd in de Benelux.

Infraroodcabine Infracabin 110 Infraroodcabine Feelgood 180
Infraroodcabine Infracabin 120 Infraroodcabine_feelgood_210
Infraroodcabine Infracabin 140 Infraroodcabine Infracabin 145

Algemene informatie:

De moderne samenleving heeft de infraroodcabine ontdekt. Een luxe artikel waar veel vraag naar is. De afgelopen jaren hebben wij veel van deze infraroodcabines verkocht en geplaatst.
Badkamers, slaapkamers, tuinhuisjes en zelfs op zolder konden wij de standaard modellen plaatsen en in overleg was maatwerk nodig.
Er zijn nogal wat ondernemingen op de markt die zich hebben gericht tot de verkoop van dergelijke cabines. Er zijn er echter in onze beleving niet veel die werkelijk deskundig zijn en relevante informatie bieden aan de consument. Er gaan nogal wat fabeltjes rond als zijnde dat de infraroodcabine een wonderapparaat zou zijn dat ziektes geneest.
In uw overweging een dergelijk relatief kostbaar apparaat aan te schaffen willen wij u graag op weg helpen en u goed informeren wat de mogelijkheden van de infraroodcabine zijn en welk model het beste bij u past. Dit niet alleen vanuit een budgettair standpunt maar wij willen graag naar u luisteren en een betrouwbaar advies geven. We durven onszelf specialisten te noemen na de verkoop van honderden modellen in de afgelopen jaren. Middels een gesprek met een van onze technische verkopers zullen wij u met plezier informeren over de diverse aspecten van deze cabine en de bijbehorende mogelijkheden.
Op deze pagina vindt u de modellen van Zanders, een producent waarvan uitsluitend kwaliteit kan worden verwcht. De diverse modellen zijn optimaal afgewerkt en er is niet bezuinigd op materialen. Solide en degelijkheid zijn de kernwoorden die bij deze infraroodcabine passen.. Wij hopen u nader te mogen informeren en u te ontvangen in onze showroom waar vele exemplaren tentoongesteld staan en korte demonstraties u op weg kunnen helpen een verantwoorde keuze te maken waar u jaren plezier aan kunt beleven.

[Home]