infrarood_net_logo

De Infraroodspecialist uit Tilburg (sinds 1981)
Gratis levering in heel Nederland en BelgiŽ

Vragen / FAQ

Moebius_3

Veel gestelde vragen over infraroodsauna's en het gebruik van deze infraroodsauna's.

Wat is infrarood?

Infrarood is een deel van het elektromagnetisch spectrum. Het bereikt het lichaam door verschillende golflengtes, gemeten in nanometer. Infrarood is stralingswarmte dat lijkt op het door zonlicht (zonder UV-straling) en in het lichaam geproduceerde warmte. In de natuur is infrarood, waarvan de zon de bron is, de meest verspreide golf en heeft van alle golven het sterkste verwarmingseffect. Infrarood is als belangrijkste warmtegolf - naast het zichtbare– en het UV-licht – noodzakelijk voor alle leven op aarde.

 

 

Persbericht over de nieuwe Disclosure infraroodcabine lijn van Alpha:

Dislosure infraroodcabine
Hasselt 16-10-2006

Exclusieve topproducten in het infrarood bereik Deze cabines worden uitsluitend uit Canadees Red Ceder hout vervaardigd. Dit profielhout wordt na zorgvuldige selectie extra breed (130mm) en dik (12,5mm) verwerkt. Door dit handmatige proces ontstaat een perfecte combinatie van stabiliteit, design en kleur.
De voorwand uit getint spiegelveiligheidsglas zorgt voor een discrete openheid en geeft het product een design-meubeluitzicht.
Standaard met programmeerbare kleurlichttherapie, radio/CDspeler en digitale sturing.

Verkrijgbaar met magnesiumoxyde-, opbouwvlak- en kwarts stralers. Onze kwartsstralers maken de infraroodstraling zichtbaar en bewegen zich met een dimbare sturing zonder voorlooptijd in het kort-, midden- en langgolvig bereik.

Aromatherapie - Uit het traditionele sauna- en dampbadbereik wordt aromatherapie nu ook beschikbaar in een infraroodcabine. Laat in het glazen schaaltje een weinig aromaconcentraat - zoals eucalyptus - verdampen en behoed u gelijktijdig voor een volgende verkoudheid.

De metalen beugel wordt zeer eenvoudig aan het stralersrooster bevestigd.Muziektherapie - De ingebouwde Radio/CD-speler biedt u de mogelijkheid te genieten van uw muziek naar keuze. Natuurtonen of klassieke muziek als basis voor een perfect ontspannende sessie. U heeft de keuze! Alles is mogelijk met dit ingebouwde apparaat. Het is zelfs mogelijk een alarm-wektoon te programmeren wanneer u op het einde van de sessie aangenaam wil gewekt worden.

 

[Home]