infrarood_net_logo

Plaatsing

Gratis informatiepakket aanvragen

Kan ik een infraroodcabine wel kwijt?

Het is natuurlijk goed mogelijk dat u, na alle informatie gelezen te hebben en geïnteresseerd te zijn, zich afvraagt of u zo'n infraroodcabine überhaupt kwijt kunt.

Welnu, laten we u geruststellen.

Natuurlijk zijn er infraroodcabines in vele soorten en maten, zodat er in ieder geval eentje is die aan uw wensen zal voldoen.
Het mooie van een infraroodcabine is nu juist, zeker ten opzichte van de traditionele sauna, dat er geen aan- of afvoer van wat dan ook nodig is. Ja, een stopcontact, en dat is voldoende, maar daar hoeven geen hak- of breekwerkzaamheden aan te pas te komen.

Gewoon een vrije hoek in uw slaapkamer, logeerkamer of op zolder is al voldoende om volop te kunnen genieten van de weldaad van een infrarood-cabine.

Stelt u zich eens voor: een dag hard gewerkt, eigenlijk bekaf en tot niets meer in staat, maar na een half uurtje in uw eigen sauna bent u weer als herboren en kunt u er weer tegenaan.
En dat terwijl u anders voor pampus op de bank had gehangen….

Dus twijfel niet langer over de ruimte, in principe is een vierkante meter al genoeg voor jarenlang saunaplezier. Tja, en heeft u meer ruimte over, dan kunt u natuurlijk kiezen voor de grotere uitvoeringen, maar dat is aan u.

Wilt u meer weten over de uitvoeringen en mogelijkheden, vraag dan het informatiepakket aan over de infraroodcabine . 

[Home] [Infracabin] [Chaleur] [Aanbieding] [Vragen / FAQ] [IR stralers] [Finse sauna] [Brochure] [Contact] [Azento]