infrarood_net_logo

Voordelen

Gratis informatiepakket aanvragen

Algemene voordelen bij het gebruik van een IR cabine

De gecombineerde werking van warme lucht en van de infraroodstralen stimuleert de stofwisseling en zorgt voor een intense doorbloeding van huid en spieren. Zuurstof en bouwstoffen worden beter door de spieren opgenomen. Bij het gebruik van de IR cabine worden toxische stoffen sneller uit het lichaam verwijderd. Het gevolg is een grondige reiniging van huid en lichaam, soepelere spieren, een zachte gezonde huid en een algemeen gevoel van behaaglijkheid.

De zuiverende werking van de IR cabine heeft een positieve invloed op huidaandoeningen zoals acnť, psoriasis en eczeem.

Transpireren vergt bovendien veel energie en zorgt daardoor voor een sterke calorieverbranding en een weldoende training van hart en bloedvaten.
De warmtestraling verlicht ook spier- en gewrichtspijn (zoals verstuiking, reuma en artritis), zowel als spanning, zwelling en stijfheid van de spieren.

Door het gebruik van de IR cabine wordt op het lichaam veel warmte opgewekt en wordt de afweer tegen virussen en bacteriŽn gestimuleerd en de aanmaak van witte bloedlichaampjes versterkt. Hierdoor treedt een verbetering op van de totale weerstand.

Een regelmatig gebruik van de infrarood cabine houdt u heerlijk fit en gezond. Het is de ideale plek om even optimaal te ontspannen en nieuwe energie op te doen in een relaxerende omgeving. 

[Home] [Infracabin] [Chaleur] [Aanbieding] [Vragen / FAQ] [IR stralers] [Finse sauna] [Brochure] [Contact] [Azento]